Aflyst! DM i Spejder 2020, 1. del

24-04-2020 19:00 til 26-04-2020 13:30

Næsbycentret
Glumsø,

Juniorspejdere, Seniorspejdere, Spejdere

Den indledende runde af DM i Spejder er desværre aflyst på grund af coronavirusudbruddet.

I 2018 lykkedes det de seje Havørne at vinde juniorkonkurrencen i 1. del af DM i Spejder på Næsbycentret. Nu er I blevet større, og det er tid til at vise, om I kan gentage succesen der, hvor det virkelig gælder: Tropspejderkonkurrencen!

Dette er chancen for at komme ud og prøve spejderopgaver lidt ud over det sædvanlige, så kom ud af busken og meld dig til nu!

Her er, hvad arrangørerne skriver:
Kvalifikationen er først og fremmest en konkurrence. Konkurrencen er ikke kun for stræberpatruljen, men i høj grad en konkurrence som retter sig mod alle ambitionsniveauer. Udover konkurrencedelen vil der fredag aften også være mulighed for socialt samvær grupperne imellem.

Der vil være en konkurrence for juniorer, tropspejdere og seniorer.

Er I gode nok under konkurrencen kvalificerer I jer til finalen. Vinder man finalen kan man kalde sig Danmarks sejeste spejderpatrulje indtil arrangementet igen bliver afholdt.

Praktisk info:
  • Hele weekenden foregår udendørs. Medbring derfor påklædning og udstyr til dette.

  • Prisen inkluderer alle måltider fra lørdag morgen og til og med frokost søndag. Prisen er den samme uanset om ankomst er fredag eller lørdag.

  • Alt øvrig information kan ses på www.dmispejder.dk - der findes også hele weekendens program

Vi anbefaler alle spejdere og ledere at følge DM i Spejder på Facebook. I finder os på nedenstående link. På Facebook kommer der løbende hints og nyheder: https://www.facebook.com/DMiSpejder/

Efter tilmelding finder vi ud af, hvem der kører derned og henter. Spis gerne aftensmad hjemmefra eller medbring madpakke - vi skal være klar til fælles lejrbål kl. 20:30.

Meld venligst tilbage senest fredag d. 3/4, om du kan deltage, så vi kan nå at få patruljen tilmeldt. Tilmeldingen er bindende!

Vi glæder os til en hyggelig, sjov og udfordrende konkurrence 😊

Pris: 300,00

Tilmeldingen til dette arrangement lukkede 03-04-2020 23:59

Hvor

Næsbycentret
Skelbyvej 126
    Glumsø 4171

Hvornår

Fra 24-04-2020 19:00
Til 26-04-2020 13:30

Arrangør

Bolund Gruppe
kasserer@bolundgruppe.dk