Åslejr

11-07-2020 12:00 til 18-07-2020 12:00

Thorup Hede Spejdercenter
Dronninglund,

Seniorspejdere

Lejr UDEN ledere fra Kjellerup

Senior lejren på dette års Ås-lejr bliver en kæmpe fælles lejr hvor alle spejdere i alderen 14-17 år kan tilmelde sig. Man kan tilmelde sig som en gruppe eller alene, uden problemer, da staben sørger for I bliver blandet i patruljer på kryds og tværs, så i kan gå hjem med en masse nye venskaber efter en uge på lejr.

I senior lejren går vi ind for fællesskab, så vi bygger et kæmpe spisebord, laver fælles mad og har en stor teltlejr, så der mulighed for at lære så mange at kende som muligt.

Prisen for at tilmelde sig senior lejren er dyre end for de andre. Dette skyldes at i betaler mad på forhånd, hvor grupperne skal gøre det individuelt senere, så prisen bliver det samme. Staben fordeler jer ud på en masse fede aktiviteter i løbet af ugen.

Praktisk:

Man skal medbringe eget telt, eller snakke sammen på forhånd med andre, som skal afsted, om en ledig soveplads i et telt, så vi er sikker på at der er plads til alle. Hellere for mange telte end for få.

I skal selvfølgelig pakke som en i skal på lejr i en uge med spisegrej, viskestykke og håndklæde, men udover har vi en dag ude af lejren, hvor i skal have ordentlige sko med til at gå i, en ekstra mindre taske så man kan pakke til en dagstur.

Vi anbefaler at du melder dig ind i Facebook gruppen ”Senior Netværket!”, hvor du som tilmeldt senior på Ås-lejr får en platform at få informationer om lejren, og evt. snakke med andre som også skal tiltage på lejren, og aftale fordeling af telte. Derudover kommer der info om andre fede ture for senior-spejdere i løbet af året.

I kan finde program tilmelding og andet info inde på Thorup hedes hjemmeside, og ellers er velkommen til at kontakte staben via mail: lone.soe@live.dk

Pris: 1.000,00
Antal pladser: 10
Ledige pladser: 9

DeltagerSpørgsmål

Deltager *

(9 ledige pladser)

Hvor

Thorup Hede Spejdercenter
Søgeresultater Thorup Hedevej 20
    Dronninglund 330

Hvornår

Fra 11-07-2020 12:00
Til 18-07-2020 12:00

Arrangør

Kjellerup Gruppe
31716298
soerenrasmussen78@msn.com