Vinterlejr: Xirkus-factor 2018

26-01-2018 19:30 til 28-01-2018 12:00

Ledere Rovere Bævere Ulve Juniorspejdere Spejdere Seniorspejdere
Kom med på årets STUUR STUUR vinterlejr: Cirkus Bolund! Der skal trænes til lørdagens Xirkus-factor audition - og til den store familiefinaleforestilling mandag d. 26. februar. Sæt X i kalenderen!

Du har måske hørt om X-factor, men har du nogensinde hørt om Xirkus-factor? Efter årets vinterlejr, der som altid afholdes den sidste weekend i januar, har du ikke bare hørt om det, men været med selv!

Før vi når dertil, skal vi selvfølgelig træne forskellige cirkusnumre. Vi går i gang allerede til spejdermøderne i januar, men på vintertræningslejren bliver vi rigtigt dygtige. Der er nok at vælge imellem: Skal du lave det sjoveste klovnenummer, imponere med at jonglere, bygge følgespots og kulørte lamper, udføre vilde sving i en hjemmelavet trapez, dressere kæpheste, tæmme farlige løver - eller noget helt syvende... Vi laver selv rekvisitter og øver os i at bruge dem, og lørdag aften udvælges de numre, vi vil gå videre med, i den store Xirkus-factor audition, hvor alle kan stemme på deres favoritnumre.

Det forventes, at spejderne har spist aftensmad inden ankomsten fredag aften.

Medbring:
Hvad du har brug for til en weekendtur med indendørs overnatning.
Husk især: Sovepose, nattøj, liggeunderlag/luftmadras el.lign., indesko, varmt tøj passende til vejret, toiletgrej inkl. håndklæde, lommelygte, skiftetøj - og hvis du allerede har cirkusrekvisitter eller -kostumer er de også velkomne (gerne med navn på).

Tilmelding: Hellere i dag end i morgen, men senest tirsdag d. 23/1. Er der problemer med den elektroniske tilmelding eller betaling, så kontakt Henrik (46 76 72 33/mobil 23 86 72 33/henrik@spejdernet.dk).

P.S.: Skulle en enkelt forældre have lyst til at deltage som "madtante", hører vi gerne fra dig.
P.P.S.: Selve træningen fører op til den store cirkusforestilling for forældrene mandag d. 26. februar. Glæd jer - det bliver stort!

Pris

Pris: 150,00

Hvor

Svogerslevspejdernes hytte
Svogerslev Hovedgade 70
4000 Roskilde
Danmark

Hvornår

Fra 26-01-2018 19:30
Til 28-01-2018 12:00

Arrangør

Bolund Gruppe
kasserer@bolundgruppe.dk