Vandretur for bævere og ulve, oktober 2021

09-10-2021 10:00 til 09-10-2021 18:00

Bævere i Lyshøj gruppe Ulve i Lyshøj Gruppe
Lyshøjgruppe inviterer til
VANDRETUR
for alle Bævere og Ulve

Så er vi igang igen, og vi skal på eventyr!

Ulvene mødes kl 10:00 ved spejderhuset og går mod stranden i Rebæk, hvor vi skal spise vores medbragte frokost og gå på opdagelse.

Kl 13:00 ankommer alle bæverne til Rebæk, og vi går i fælles trop mod Løverodde Strand, hvor vi regner med at ankomme mellem kl 17:00-18:00.

På Løverodde Strand spiser vi fælles aftensmad, som vi gerne vil have hjælp af nogle forældre til at tilberede og medbringe. Se nedenfor.

Efter vi har spist skal vi have en mærkeceremoni, hvor Bæverne får deres Udforsker-mærke, Ulvene får Knivmærke og alle får et velfortjenet vandreskjold. Husk at sy mærkerne på jeres uniformer.

Efter ceremonien siger vi "tak for en dejlig dag" og kører med mor og far hjem igen. Det er OK at køre nogle stykker sammen, hvis man har en bande...

I kan nok forstå, at vi spejderledere glæder os til en fed tur med alle Bævere og Ulve. Ses vi? Det tror vi NOK lige at vi gør!


Mest til mor og far:
Vi skal gå meget den lørdag. Derfor er vandresko absolut et must. Ingen sandaler eller gummistøvler. Tennissko er fint, vandresko er bedst. Og ja, skoene kan blive våde, men hellere våde tæer end ødelagte fødder.

Derudover
  • Uniform
  • Tørklæde (dette er vigtigt, vi skal bruge dem på turen)
  • Madpakke for Ulvenes vedkommende
  • Drikkedunk til alle
  • Lange bukser, med lommer til spændende ting vi evt. finder på vores vej
  • Ordnet "spejderlomme", dvs. papir, blyant, evt. kompas

Med hensyn til forplejning, mangler vi fire (4) frivillige, der vil lave en portion Svensk Pølseret, som de tager med ud, i lun stand, til Løverodde ved afhentning kl. 17:00. De, der melder sig, vil få udleveret en pose med råvarer samt opskrift tordag d. 7. oktober ved spejderhytten. Det er en nem og hyggelig opskrift at lave med sine børn. HUSK at smage på pølserne! ;)

Derudover mangler vi to der vil stå for at medbringe kage i form af en bradepandekage, muffins eller lign. turvenlig kage. Derfor vil vi bede jer om ikke at komme glassur eller lign. på, da vi har ringe mulighed for at vaske os på vandreturen.

Hvor

Lyshøj Gruppe
Skolebakken 45
Nr Bjert
6000 Kolding
Danmark

Hvornår

Fra 09-10-2021 10:00
Til 09-10-2021 18:00

Arrangør

Lyshøj Gruppe
--Lyshøj Gruppe--