Spejdernes Lejr 2022 (ulve) - forhåndstilmelding senest 29/3 2022

27-07-2022 14:00 til 31-07-2022 11:00

Ulve
Skal du med på Spejdernes Lejr? -- Selvfølgelig! Det er nu, du skal melde dig til.

(NB! Her beskrives ulvenes deltagelse. Der er en anden invitation for bævere)

Forberedelserne til årets helt store begivenhed Spejdernes Lejr 2022, hvor vi skal på lejr med op mod 40.000 andre spejdere i Hedeland er i fuld gang. Vi er nu så langt, at vi skal bede om forhåndstilmeldinger og betaling af første rate. Nederst på siden kan I se en liste med vigtige datoer op til lejren. Husk at sætte kryds i kalenderen ved den 28. marts, hvor vi holder informationsaften for spejdere og forældre i selve Hedeland. Er I allerede nu sikre på, at jeres spejder ikke kommer til at deltage i lejren, må I gerne markere det på denne forhåndstilmelding. Er I usikre endnu, eller kniber det med at finde pengene til deltagelsen, så kontakt Henrik (mobil 23 86 72 33), så vi kan finde en god løsning. Ingen skal blive hjemme pga. prisen.

I har (forhåbentlig) allerede fået en seddel med løst og fast om lejren. Vi er blevet lidt klogere på visse detaljer i mellemtiden, mens der er andre detaljer, som stadig mangler at falde på plads. Herunder får I en oversigt:

Tid og sted: Se andetsteds på siden. Præcis mødetid og -sted oplyses senere, men forvent, at det bliver først på eftermiddagen et sted i nærheden af Reerslev. Vi slutter, når vi har pakket sammen - sandsynligvis sidst på formiddagen. Vores lejrplads kommer formentlig til at ligge i den "underlejr", der hedder Greve, fordi vi indtil videre planlægger at dele plads med KFUM-Spejderne fra Lejre.

Pris: Deltagerprisen bliver 1000 kr. Sælger vi flere end 1000 lodsedler (dvs. flere end 50 pr. spejder), kan prisen dog sænkes. Betalingsfristerne fremgår af listen nederst. Det er muligt at melde fra igen frem til og med påske, uden at det kommer til at koste jer noget. Derefter kan vi kun refundere 50 % ved afbud.

Hvilke ledere kommer med: Nicolaj, Ole og Jonathan kommer med som ledere for ulve og bævere. Anne, Jeannette og Henrik kommer også med, men deres rollefordeling er ikke helt klar endnu.

Hvad med forældre: Hvis I gerne vil hjælpe til, så kontakt lederne, så vi kan koordinere det. I har under alle omstændigheder mulighed for at campere i gæstelejren (275 kr. pr. nat pr. telt eller campingvogn) - se mere her. Alle kan også tilbyde deres hjælp i lejrens opgavebank, hvor der er masser af spændende opgaver af forskellig størrelse, men vi kan sikkert sagtens også få brug for en hjælpende hånd i forbindelse med madlavning og lignende.

Overnatning: Vi overnatter i telt på lejren, så det er nødvendigt at have en sovepose og et liggeunderlag med. Sig til, hvis I har brug for at låne.

Bagage: Kørsel er forbudt på lejrområdet, så find gerne en rygsæk at pakke i, så det bliver overkommeligt at få bagagen ind til vores lejrplads.

Aktiviteter: Vi skal sammen på forskellige aktiviteter torsdag til lørdag. Vi ved endnu ikke hvilke. Lørdag aften er der stort, fælles afslutningslejrbål for hele lejren.

Hvad med mine 1000 andre spørgsmål? Skriv dem ned, saml dem sammen, tag dem med til informationsmødet den 28/3, eller spørg lederne ved lejlighed.

Vi håber, at I vil give jeres børn denne enestående chance for tidligt at komme med på en stor spejderlejr uden at være langt hjemmefra.


28. marts kl. 17-18:30: Forældremøde: Kom med i Hedeland, hør meget mere om lejren, og se, hvor vi og andet skal være. Vi mødes ved amfiteatret, Tranemosevej 8, 2640 Hedehusene.

29. marts: Sidste frist for forhåndstilmelding og betaling af første rate, 300 kr.

18. april (2. påskedag): Frist for endelig tilmelding og betaling af sidste rate. Sidste frist for at melde afbud med 100 % refusion.

30. maj: Sidste frist for afbud med 50 % refusion af deltagerbetalingen.

27. juli: Vi ankommer til lejren. Mødested oplyses senere.

Pris

Pris: 300,00
Tilmeldingen til dette arrangement lukkede 27-04-2022 23:40:00

Hvor

Tranemosevej 4
2640 Hedehusene

Hvornår

Fra 27-07-2022 14:00
Til 31-07-2022 11:00

Arrangør

Bolund Gruppe
kasserer@bolundgruppe.dk