Spejdernes Lejr 2022 Junior/Trop/Senior

23-07-2022 08:00 til 31-07-2022 00:00

Juniorspejdere Ledere Seniorspejder Trop-Spejdere
Kom med på Nordens største spejderlejr, sammen med 40.000 andre spejdere.
Hej alle spejdere og forældre

Nu er vi klar med endelig tilmelding til Spejdernes Lejr 2022.

Seneste tilmelding: Nogle spejdere er forhåndstilmeldte i december 2021. De skal tilmelde sig endeligt nu. Derudover er der enkelte ledige pladser, som tildeles efter første til mølle princippet, dog senest lørdag den 2. april.

Hvad: Spejdernes Lejr er en samlet landslejr for flere af spejderkorpsene, herunder KFUM-spejderne, DDS og De Grønne Pigespejdere, med op mod 40.000 deltagere, også fra udlandet.

Hvor: Lejrpladsen ligger tæt på Roskilde i Hedeland Naturpark.

Hvornår: Ulvene deltager med 4 overnatninger fra lørdag den 23. juli til den 27. juli. Junior, Trop og Senior deltager med 8 overnatninger fra lørdag den 23. til den 31. juli.

Hvorfor: Denne lejr bliver en kæmpe oplevelse for både spejdere og voksne. Der er vilde aktiviteter, som spejderne ikke kan få prøvet andre steder, krydret med et  helt unik socialt fællesskab. 

Pris:  Efter tilskud fra kommunen og gruppen er prisen fastsat til: Ulve 700 kr. Prisen for  junior, trop og senior er 1.200 kr., hvilket er incl. transport, mad og vilde aktiviteter.

Hvordan: Der er et kæmpe logistisk arbejde sat i gang for både spejderkorps, kommuner og frivillige for at gøre denne lejr til en mulighed. Alene på For-lejren er der 800 frivillige. For hvordan sikres transport, toiletforhold, mad og brænde med mere til alle spejderne.

Hvem: Vi ledere deltager selvfølgelig i lejren. Vi har dog stærkt behov for forældre eller hjælpeledere under lejren. Forestil jer, den tid, der skal bruges på at hente mad 2 gange om dagen i depotrum i den anden ende af lejren, når vi samtidig skal rengøre toiletter og gå vagt på lejrpladsen og meget andet. Alt imens det vigtigste er, at være omkring spejderne og følge dem rundt til aktiviteter på lejrpladsen. Derfor, meld jer som frivillig hjælpeleder til hele eller dele af lejren og hjælp spejdergruppen med til at lejren bliver en succes. En mad-mor eller madfar vil også være helt fantastisk at have med. Vi lover at oplevelsen bliver fantastisk. Gruppen betaler for dig som hjælper. 

Det er også muligt at ligge i familielejren.

Hvor findes mere information: På hjemmesiden spejderneslejr.dk

Spørgsmål: I forbindelse med nytårsparaden vil der være mulighed for at stille spørgsmål. Ellers skriv/ring. Vi tager meget gerne en snak med jer, hvis I er i tvivl om jeres barn er klar til sådan en form for lejr. 


Med spejderhilsen

Pia og Birgitte

Pris

Pris: 1.200,00

Hvor

Spejdernes Lejr

Hvornår

Fra 23-07-2022 08:00
Til 31-07-2022 00:00

Arrangør

Valsgård Gruppe
22360881
ouevalsgaardspejderne@gmail.com