Postyrium - Roskilde

17-09-2022 09:45 til 17-09-2022 16:00

Familiespejder Bævere Ulve Juniorspejdere Tropspejdere
Det Kongelige Teaters børneunivers Postyrium ruller ud i Roskilde

Nu får kreativiteten og legen igen luft under vingerne, når Postyrium bringer magien fra teatret ud til børn i hele landet.

Kom og træd ind i en eventyrlig verden af teater, dramatik, opera, ballet og musik. I de flotte containere hos Postyrium ved Musicon kan I bl.a. prøve at træne balletrin foran et stort spejl som i en rigtig balletprøvesal, lytte jer klogere på forskellige instrumenter fra orkestergraven, lege med teaterkostumer og meget, meget mere.


Det Kongelige Teaters mobile børneunivers ’Postyrium’ er blevet til i en fælles proces mellem tekniske og kunstneriske afdelinger på Det Kongelige Teater, der alle er udstyret med et langt over gennemsnittet stort legegen - og som har en særlig kærlighed til netop at lege teater! Heldigvis har mange børn, i forskellige aldre, leget med og bidraget til at Det Kgl. Teater nu kan glæde os til at brede legen ud til hele landet…  

Dagens arrangement vil vi bruge som en del af spejdermærkerne:

Familiespejder, Bæver & Ulv - Musiker & Eventyr

Junior - Entertainer

Trop - Troubadur & Entertainer


Så hvis man ønsker at begynde fantasiens rejse til disse mærker, så er det om at møde ved indgangen 9,45 - vi går ind og starter samlet og så kan man spredes ud og prøve de mange forskellige aktiviteter på egen hånd eller i den gruppe man normalt er tilknyttet. 

Arrangementet er frivilligt, uden betaling og man skal derfor selv sørge for transport frem og tilbage, forplejning og drikke.

Familie- & Bæver spejdernes leder Morten vil være til stede, men da det er et stort arrangement som er på eget ansvar, så opfordres forældre til også at deltage for at støtte deres børn - det er ikke et krav at barnet / familien er deltagende hele dagen.


Se og læs mere om Postyrium på Det Kgl. Teaters hjemmeside

Tilmeldingen til dette arrangement lukkede 15-09-2022 23:58:32

Hvor

Søljepladsen v/Musicon
Penselstrøget 44
4000 Roskilde

Hvornår

Fra 17-09-2022 09:45
Til 17-09-2022 16:00

Arrangør

Jyllinge Gruppe
kasserer@jyllingespejderne.dk