PAGGS 2023 - Leder/servicecrew

29-07-2023 10:00 til 06-08-2023 16:00

Så er vi klar til at åbne for tilmeldingen til PAGGS 2023. Vi har modtaget følgende informationer om tilmelding og lejren. Hvis I skulle have spørgsmål om tilmelding eller lejren, er I velkommen til at skrive til paggs@soborgspejd.dk

Vi nærmer os lige så stille sommeren og derfor også PAGGS 2023.

Her er derfor en masse information, som forhåbentlig er alt i skal bruge til tilmelding:)

Praktisk information 

Som den tidligere invitation nævnte kommer lejren til at foregå fra den 29 juli til den 6 august 2023 i den sidste havn som ligger på Nybrovej 315, 2800 Kongens Lyngby (Radiomarken). Datoerne for forweekend og gensynsweekend for den danske delegation er henholdsvis den 12. til den 14. Maj og den 8. til den 10. September.  

Lejren er for deltagere mellem 10 og 18 år og derfor vil aktiviteterne også være planlagt med denne aldersgruppe som målgruppe. Alle deltagere skal selvfølgelig være medlem af en spejdergruppe eller en FDF kreds i Gladsaxe. Alle ledere og Service Crew skal være mindst 18 år og skal kunne aflevere en ren børneattest. 

At melde sig til

Tilmeldingsproccesen foregår som følger:

Deltagere, ledere og service crew skal udfylde tilmeldingsformularen. Ledere og service crew skal derudover udfylde (“letter of good standing” formularen) og alt sendes til deres egen gruppe. (I bedes sende en udfyldt og underskrevet tilmeldingsformular til paggs@soborgspejd.dk).   

Deltagere, ledere og service crew skal sende tilmeldingsgebyr til deres egen gruppe som derefter sender tilmeldingsgebyret samlet til den danske delegation. (Betaling foregår igennem dette event på Medlemsservice) 

Deadlines for første rate og tilmeldinger er 31. januar. 

Priserne 

2250 dkk for deltagere 10-18 år 

2250 dkk for ledere 

1900 dkk for Service Crew 

Det vil være muligt at betale tilmeldingsgebyret i to rater. 

1. rate vil være 1125 kr, og dens betalingsfrist er 31 januar 2023.   

2. rate kan muligvis blive reduceret, og vil tidligst blive opkrævet i marts 2023. (Der forventes at bestyrelsen i KFUM Spejderne Søborg tager stilling til et evt. tilskud til 2. rate ved gruppebestyrelsesmødet d. 2/2-2023)   

Information om Service Crew 

På denne PAGGS lejr har vi udvidet de opgaver som service crew kan løse for. 

Service crew skal hjælpe med opgaver såsom at påtage sig nattevagter, løse problemer der kunne opstå undervejs på lejren samt sørge for at deltagerne får den hjælp de behøver. 

I år vil vi gerne have voksne som ønsker at have vagter i vores common room til at udøve psykologisk hjælp hvis der er behov for det. Dette er tiltænkt at gøre lejren til et hyggeligt sted hvor der kan være plads til både hjemve og nervøsitet. Ved at udvide service crews opgaver, kan os voksne med gode kvaliteter og styrker anvende disse evner på PAGGS. Det er ikke en nødvendighed at have professionel erfaring, vi vil blot bede dig om at skrive i din tilmelding hvad du ville kunne bidrage med som service crew. Før lejren er Service Crew inviteret til en forlejr. Vi vil gerne have service crew med på forlejr så de kan lære hinanden at kende og så de hjælpe med at bygge lejr op. Forlejr vil være fra onsdag d. 26 juli frem til lejrens start og kom til at kost en smule til at dække for måltiderne. 

Når man er leder på PAGGS23 kommer man til at samarbejde med andre ledere også fra andre lande om at holde en fantastisk lejr. Sammen med de andre ledere i underlejren vil du stå for den daglige drift af “din” underlejr såsom at hjælpe deltageren med at lave mad, gøre sig klar til aktiviteterne og at bygge venskaber mellem deltagerne. Vi bestræber os på at der er mindst en leder fra hvert land i hver underlejr så alle deltagere har et venligt ansigt og en de kan snakke med på deres modersmål. Udover det komer ledere også til at hjælp med aktiviteter i løbet af dagen. I alle underlejre vil der være en “underlejr leder” som vil stå for hele underlejren.    

Deltagerne på lejren er opdelt i 4 underlejre på tværs af lande men efter alder: 

1. 16-17 år 

2. 14-15 år 

3. 12-13 år

4. 10-11 år

Lejr T-shirts

Som nævnt før har vi i år i det danske PAGGS team besluttet os for at lave en lejr T-shirt til hele lejren. Denne T-shirt kommer til at koste 100 dkk og i den vedlagte tilmeldingsform at der mulighed for at forudbestille den. 


Hvis i gerne vil følge med både før og under lejren har PAGGS 2023 både Facebook, Instagram, og en hjemmeside som i kan finde ved at følge linket her: 

http://www.paggs.org/


Hvis I har nogen spørgsmål er i velkommen til at kontakte os på: contactperson@interbusgladsaxe.dk  

Mange spejderhilsner, 

Det Danske PAGGS Team

Pris

Pris: 1.125,00

Hvor

Radiomarken
Nybrovej 315
2800 Kongens Lyngby

Hvornår

Fra 29-07-2023 10:00
Til 06-08-2023 16:00

Arrangør

Søborg Gruppe
gruppeleder@soborgspejd.dk