Ulvevinterweekend 2023

24-02-2023 19:00 til 26-02-2023 12:00

Ulve
Så er det atter tid til en hytteweekend kun for ulvene fra Vangede. Turen går til ’Skovhytten’ ved Lystrup. Vi skal hygge os inde og ude med spejderaktiviteter, tage mærker, lave mad på bål og meget andet.
MÅSKE sove i shelter med bål udenfor og varme soveposer indenfor.

Vi skal til den sædvanlige ”Skovhytten” midt inde i Lystrup skov – se https://www.skovhyttenlystrup.dk/. Mon ikke vi skal satse på at lave bålmad og pandekager, et lille løb, lege og have det rart i naturen. Hytten er en rigtig god spejderhytte med varmt vand, pejs og gode værelser. Der er nogle rigtig fine shelters lige i nærheden. Og vi har ekstra soveposer og tæpper med, så MÅSKE skal vi sove udenfor i naturen og få et udendørs-mærke for dette; rimelig sejt i så fald!

Adressen er: KFUK Skovhytten, Kratvej 1, Lystrup skov, 3550 Slangerup. Telefon: Lars / Børges mobil – 2488 9183 / 4062 2468

Vi mødes fredag den 24. februar på p-pladsen ved Ungdomsgården klokken 19.00. Du skal have spist inden du møder. Hjemkomst søndag klokken 12.00 samme sted (vi har IKKE spist frokost søndag, før vi kører hjem derefter). Vi kører i ledernes privatbiler. En enkelt forældrebil kan måske være nødvendig – skriv det på tilmeldingen, når "I klikker videre"!

Hvis du evt. KUN har lyst til at være med lørdag (eller anden variation) uden overnatning, så skriv dette under "Hensyn", for så er det bestemt muligt - vi snakkes ved i så fald.

Pris er kr. 250,00 pr. mand, som indbetales via medlemssystemet – og kun dér. Og senest 21. februar, hvor vi lukker for tilmelding; vi er nødt til at være lidt barske.

Udstyr: Sovepose, lagen, kuffert/taske/gennemsigtig plastpose/IKEA-pose, liggeunderlag (ikke gammeldagsluftmadras), vaskegrej, varmt nattøj, indesko, udendørs støvler (gerne Gore-tex el.lign. gummistøvler duer sjældent til at gå i), ’vandtæt’ frakke + evt overtræksbukser / flyverdragt, hue+vanter, varmt skiftetøj (f.eks. god fleecetrøje), lygte med ekstrabatterier (eller endnu bedre: 2 billige små led-lygter; de koster ned til 20,00 pr. stk i XL-byg) – og evt. dolk / lommekniv, hvis du har og må for dine forældre. Husk navn i alt! En kage er altid velkommen! Husk de gode støvler og det varme tøj: Det går også ud over lederne, når børnene begynder at fryse og blive pibede, hvis de bliver kolde. Det er vigtigt at have lagen med, da madrasser ikke altid er helt lækre – og hvis de endelig er lækre, skal de helst vedblive at være det. 

Soveposehylster og taske (eller store, kraftige, gennemsigtige plastposer) skal alle være så store, at ulven selv kan pakke (prøv selv derhjemme) uden at lederne skal bruge tid på at pakke børnebagage. 
Jakker og støvler skal være med lukkemekanismer (gerne velcro på støvlerne) som gør, at ulven selv kan lukke dem.

Husk at orientere lederne om evt. specielle hensyn: sengevædning, piller, allergi, hjemve osv.

Med stor Vangedehilsen, Flokstaben


Pris

Pris: 250,00

Hvor

Skovhytten i Lystrup Skov
Kratvej 2
Lystrup skov
3550 Slangerup

Hvornår

Fra 24-02-2023 19:00
Til 26-02-2023 12:00

Arrangør

Vangede Gruppe
31645095
kasserer@thingvalla.dk