Flokovernatning og distriktsturnering

10-06-2023 15:00 til 11-06-2023 15:00

Bævere Ulve
Er I klar til at blive smølfeassistenter og rede smølfebyen, så meld jer straks til og kom med og forsvar Bolund Gruppes ære!

Søndag den 11. juni løber årets distriktsturnering for ulve og bævere af stablen. Det foregår i Borup, men vi har valgt også at benytte lejligheden til at øve os på at sove i telt inden sommerlejren. Overnatningen foregår ved vores egne spejderhytter. Det er planen at invitere forældrene med tidligere på lørdagen til en rigtig spejderdag - invitation følger senere.

Søndagens mission:
I skal hjælpe med at redde Smølfebyen, for Gargamel har fundet den.
Jeres opgave er at hjælpe smølferne med at lave en drik, der får ham til at glemme, hvor byen ligger. Smølferne er ude i området og har brug for jeres hjælp til at finde ingredienserne til drikken. I løser opgaven sammen med jeres kammerater fra Bolund Gruppe; ulvene finder vej rundt på egen hånd, bæverne har en voksen med.

Medbring:
Sovepose, liggeunderlag, nattøj, evt. sovedyr/-bamse, toiletgrej, ekstratøj, drikkedunk, en kop, papir, skriveredskab og tøj til dagens vejr
Husk en lille turrygsæk til madpakken søndag.

Der vil være et mærke til alle deltagerne, som udleveres efter turneringen.
Det vindende hold for hhv. bævere og ulvene vil få deres navn på de flotte vandrevinderskind. Der vil også være et diplom til de 3 bedste placeringer hos både bævere og ulve.

Afslutning:
Søndag kl. 15 på Ryeskovvej 1B, 4140 Borup. Parkering på Naturskolens P-plads.

Pris

Pris: 90,00

Hvor

Bolund Gruppe
Lindebjergstien 25
Gundsølille
4000 Roskilde
Danmark

Hvornår

Fra 10-06-2023 15:00
Til 11-06-2023 15:00

Arrangør

Bolund Gruppe
kasserer@bolundgruppe.dk