Endelig tilmelding Kandersteg 2024

12-07-2024 00:00 til 21-07-2024 23:55

Har du lyst til et sommereventyr i alperne? Så skynd dig at læse videre!

Til sommer skal vi nemlig på sommerlejr på Det Internationale Spejdercenter i Kandersteg, der ligger i de schweiziske alper. Det bliver en sommerlejr fyldt med sjove oplevelser, flot natur og gode spejdervenner.

Bemærk at tilmeldingen lukker den 30. november til midnat, da vi skal have booket hytte og transport!

Hvad er det nu lige, der kommer til at ske?

  • Turen vil som udgangspunkt vare fra fredag den 12. juli til søndag den 21. juli 2024. Det kan ske, at vi tager afsted torsdag aften, men er senest tilbage søndag aften.
  • Turen er for de ældste juniorspejdere, tropspejderne, seniorerne og roverne. 
  • Som tidligere nævnt, er vi åbne for muligheden for at du kan blive afleveret eller hentet i Schweiz af din familie før/efter lejren, hvis sommerferieturen alligevel går der forbi. Er det aktuelt for dig - send da en mail til sommerlejr@lystrupgruppe.dk
  • Det bliver en god uges tid med fart over feltet, (nye) gode venner og fantastiske naturoplevelser i de abeskønne Alper. 

Lidt mere praktisk

  • Turen koster 2200 kr. Det er under forudsætning af, at man hjælper med at tjene penge til turen.
  • Tidligere ledere, som ikke har mulighed for at deltage i at tjene penge, har mulighed for at betale turens fulde beløb - 5000kr.
  • Det er muligt at betale i rate. Denne tilmelding dækker 1. rate på 500kr. 2. rate er den 21. februar 2024. Ønsker du at betale begge rate med det samme, kan du vælge det i et spørgsmål her i tilmeldingen.
  • Første arbejdsdag er den 5. november, hvor der skal sælges julekalendre for Børns Vilkår. Har man ikke mulighed for at deltage her, så fordeles kalendre ud blandt de tilmeldte til salg efterfølgende.

Hvad nu hvis jeg desværre ikke kan komme med?

  • Så må du meget gerne anvende ”deltager ikke” funktionen her i tilmeldingen. Så ved vi nemlig at du har taget stilling til om du kan/vil med, og vi regner dig derfor ikke som en potentiel deltager. 

Hvad nu hvis jeg har flere spørgsmål?

Jodlelihuhejhej fra
Sommerlejrudvalget
Nikolaj, Sune og Monica


Pris

Pris: 500,00

Hvor

Kandersteg International Scout Centre
Wagetiweg 7
3718 Kandersteg
Schweiz

Hvornår

Fra 12-07-2024 00:00
Til 21-07-2024 23:55

Arrangør

Lystrup Gruppe
info@lystrupgruppe.dk