Juletræsindsamling (svar meget gerne senest d. 23/11 2023)

07-01-2024 09:45 til 07-01-2024 14:15

Grupperåd Ledere Rovere Bævere Ulve Juniorspejdere Spejdere Seniorspejdere
Skal vi undgå lodseddelsalg næste år? Måske kan vi tjene penge på at hjælpe vores naboer med at få juletræet afleveret til genanvendelse!

En del år har vi tjent penge til bl.a. sommerlejren ved at sælge spejderlodsedler. Det giver faktisk meget pænt, men det er også et rigtig stort arbejde, både for os og ungerne – og jer, som skal opmuntre/true/lokke jeres børn ud at sælge lodsedler. Derfor tænker vi, at vi i år vil prøve noget andet!

Vores søstergruppe i Roskilde har stor succes med at indsamle brugte juletræer i starten af januar, så det vil vi også forsøge. Men det kræver jeres hjælp. Man kan sige, at valget står mellem 1 vintersøndag med juletræsindsamling eller 2-3 forårsweekender med lodseddelsalg. (For jer, som er nye spejderforældre: valget er nemt! 😉)

Vi har brug for (håber vi) mindst 6 forældre med bil og trailer, som kan hjælpe med at samle juletræer ind

I får en rute hver, hvor juletræerne skal samles ind, og når traileren er fyldt, skal I selvfølgelig på genbrugspladsen, og så tilbage til ruten og samle flere ind. Vi kører i følgende sogne: Ågerup, Kirkerup, Hvedstrup og Gundsømagle. Vi kan ikke love benzinpenge, men en kop kaffe skulle vi da nok kunne skaffe, og vi tilbyder god motion undervejs. Hvis I ikke selv har trailer, anbefaler vi, at I benytter jer af et af de mange steder, der låner/lejer trailere ud (Bauhaus, Silvan, IKEA m.fl.). Tip: Juletræer kan stables højt i en lukket flyttetrailer. 

Spejderne har nytårsparade samme dag, så I er alligevel i området, og børnene er afsat 😉 Vi mødes kl. 9.45 ved Ågerup Kirkes parkeringsplads, hvor spejderne også skal afleveres. Hvor lang tid det tager, ved vi ikke endnu, men regn med 3-4 timer.

Meld venligst tilbage senest d. 23.11. både hvis du kan hjælpe, eller hvis du foretrækker at sælge lodsedler til april, så vi ved, om det kan lade sig gøre, inden juletræssalget sætter ind for alvor.

Skriv evt. i kommentarfeltet, hvis du er usikker på, om du kan hjælpe.

Tilmeldinger

9 tilmeldinger
Log ind for at se deltagere

Hvor

Ågerup Kirke
Ågerupvej 34A
Ågerup
4000 Roskilde
Danmark

Hvornår

Fra 07-01-2024 09:45
Til 07-01-2024 14:15

Arrangør

Bolund Gruppe
kasserer@bolundgruppe.dk