Uganda-dag for hele gruppen

06-10-2018 09:00 til 06-10-2018 15:00

Lystrup Gruppe
Er du klar til dette års store fællesarrangement for hele Lystrup Gruppe? Vi bringer dig alt, hvad du kan drømme om fra det varme Uganda. Vi ses til en dag i Afrikas tegn.

Hvert år holder vi et fællesarrangement for hele gruppen. For to år siden stod den på vandretur og sidste gang var vi på besøg i Splongiztan. Denne gang går turen til Uganda. Vi skal kigge på billeder, fortælle røverhistorier, lege afrikanske lege, lave ugandisk mad og meget mere. Vi ses til en festlig dag i Afrikas tegn, så pak dit mest farverige tøj og tilmeld dig med det samme.


Kom og oplev varmen, de glade mennesker og den gode mad! Vi tager nemlig jer alle sammen med til Uganda på en helt almindelige lørdag.

Lørdag den 6. oktober starter vi kl 9 med billeder og historier fra det varme og dejlige Uganda. Vi starter i den store sal i Beboerhuset.

Derefter er der masser af spændende aktiviteter for alle aldre. Du kan f.eks. prøve kræfter med et Rolex, lave dit eget armbånd, fikse en bold og prøve kræfter med en pumpe og LifeStraws. Du kan endda få mulighed for at lave dit helt eget beskidte vand – og drikke det!

Vi spiser sammen en stor dejlig frokost.

Fra kl 13-15 er der fri leg. Er man fuld af indtryk, kan man tage hjem. Vil man gerne være færdig med sit armbånd eller andet, kan man det. Og som bonus prøver vi at riste vores egen eftermiddagskaffe :-)

Det koster 50 kr pr deltager og dækker alle aktiviteter og lækker mad.

Pris

Pris: 50,00

Hvor

Lystrup Gruppe
Elsted Skolevej 2
8520 Lystrup
Danmark

Hvornår

Fra 06-10-2018 09:00
Til 06-10-2018 15:00

Arrangør

Lystrup Gruppe
info@lystrupgruppe.dk