Forhåndstilmelding: Sommerlejr 2024 for troppen

29-06-2024 10:00 til 06-07-2024 15:00

Juniorspejdere Spejdere Seniorspejdere
Kom med til årets største spejderoplevelse: Sommerlejren

Årets sommerlejr kommer til at foregå på Arresøcentret nær Frederiksværk. Vi tager af sted med hele gruppen, dog sådan at bævere og ulve kun har tre overnatninger, mens troppen er af sted fra lørdag til lørdag. Overnatningen kommer til at foregå i vores egen gruppes nye telte, og vi laver mad over bål. Vi har naturligvis ikke hele programmet klar endnu, men centret  tilbyder mange spændende aktiviteter blandt andet også sejlads, så vi kommer ikke til at kede os. Vi tager aktivitetspjecen med til et møde i foråret, så spejderne kan være med til at ønske aktiviteter, men det er helt tilladt at smugkigge lidt på de ovenstående links.

Spejderne cykler selv op til lejren fra Gundsølille, mens deres bagage bliver kørt i bil. Vi prøver at lave et par træningscykelture i foråret, men I må også gerne træne på egen hånd. Det er vores erfaring, at det ikke er noget problem for spejdere i tropalderen at cykle 38 km, men skriv på tilmeldingen, hvis det alligevel giver anledning til bekymringer - eller hvis du har brug for at låne en cykel.

Prisen for at deltage bliver 750 kr., hvoraf de 350 kr. betales ved denne forhåndstilmelding. Vi vil godt bede om svar på denne invitation senest d. 1. april.

Den anden rate på 400 kr. skal betales ved endelig tilmelding inden d. 15. maj 2024 (der kommer en særskilt "invitation" til denne). Indtil da kan halvdelen af forudbetalingen tilbagebetales ved afbud; efter d. 15/5 må tilmeldingen betragtes som bindende, og vi kan ikke love, at der kan betales noget tilbage.

Ledere og hjælpere betaler ikke for deres deltagelse; til gengæld forventer vi at spejderne deltager i lodseddelsalget i foråret, så der bliver råd til at få voksne med på turen.

Vi glæder os til sommervejr og sommerlejr og håber, at I alle vil tage med og nyde det rigtige spejderliv. Det er på sommerlejren, vi får de bedste spejderoplevelser - sammen.

Pris

Pris: 350,00

Hvor

Arresøcentret
Auderød Byvej 4
3300 Frederiksværk
Danmark

Hvornår

Fra 29-06-2024 10:00
Til 06-07-2024 15:00

Arrangør

Bolund Gruppe
kasserer@bolundgruppe.dk