Landsmøde 18- Workshops

29-09-2018 13:00 til 29-09-2018 15:30

Lørdag afholdes workshops kl. 13-14 og igen 14.30-15.30

Læs her om de forskellige workshops og tilmeld dig nederst på siden.

Workshops

Ledelsesgrundlag: Gruppens gode ledelse - Kom og spil ”Ledelsesgrundlagsspillet”. Vind medlemmer til distriktet gennem debat, dialog og øvelser, der tager udgangspunkt i Ledelsesgrundlaget.

Ledelsesgrundlag: Enhedens gode ledelse - Her arbejdes der med eget ledelsesgrundlag. Tag gode dialoger med hjem til inspiration og arbejd videre hjemme i gruppen og distriktet.

FN's verdensmål- Explore Islands - Spejderdagsmaterialet. Kom og arbejd selv med FN's verdensmål som ramme for gruppen som lokalt kraftcenter.

Samarbejde med kirken- direktør eller statist? Kirken er en væsentlig del af KFUM-Spejderarbejdet. Men hvordan arbejder vi bedst muligt sammen med vores lokale kirke? Del erfaringer og bliv inspireret til nye måder at tænke spejder og kirke sammen.

Gruppeudvikling- og vækst strategi -Vi har et skarpt fokus på gruppeudvikling og vækst - men hvordan er det nu lige at antallet af spejdere og kvaliteten af spejderarbejdet hænger sammen?

Distriktets opgaver i fremtiden - Hvordan understøtter distriktet gruppen som lokalt kraftcenter? Kom og vær med til at skabe drømmescenariet for fremtidens opgaver i distriktet.

Partnerskaber - Med udgangspunkt i erfaringer fra eksisterende partnerskaber bliver du præsenteret for nogle af de områder, I skal være opmærksom på, når I vil skabe lokale partnerskaber og samarbejder - og hvorfor det er en super god ide at gøre det!

Demokrati i enhederne, grupperne og distrikterne - Som spejdere vil vi også udvikle den demokratisk dannelse. Og det lyder flot - men hvordan gør vi det i praksis? Få input og del erfaringer

Forældreinddragelse - Hvordan skabes synlighed overfor forældrene? Er der grupper, der gør dette særligt godt? Natasha hjælper med input og erfaringer - og du får masser af forældreaktiviteter med hjem

Lederuddannelse – Hvilken uddannelse kan man få hos KFUM-Spejderne? Hvad kan grupperne gøre for at få flere afsted? Hvilket overflødighedshorn af uddannelse har vi? Videndeling fra SUD - Alternative uddannelsesmuligheder i fremtiden?

Hvordan gør vi vores gruppe til et lokalt kraftcenter? Overblikket over vores mange ambitioner - både lokalt, nationalt og internationalt! Hør hvordan det hele hænger sammen og sæt de første pinde i jorden til jeres egen vision.

Samværsregler - Hvordan passer vi bedst på børnene - og på hinanden? Kom og arbejd med vores nye fælleskorpslige materiale, "Trivsel og tryghed", der tager fat på balancen mellem nærvær og krænkende adfærd.

Ungdomsøen - Hvor bevæger den sig hen, hvordan kan vi bruge Ungdomsøen lokalt, og hvad skal vi overhovedet med den?

Den gode dialog i gruppen - En god dialog i gruppen er forudsætningen for at skabe et godt spejderarbejde og gøre gruppen til et lokalt kraftcenter. Men hvordan skabes en god dialog i dagligdagen? Og når der er svære emner på dagsordenen?

Paletten - Hvordan kan paletten bruges ift lokalt kraftcenter?

Vælg en workshop i hver perioder. 

Tilmeldingen til dette arrangement lukkede 28-09-2018 23:59:00

Hvor

Gram Slot
Slotsvej 54
6510 Gram
Danmark

Hvornår

Fra 29-09-2018 13:00
Til 29-09-2018 15:30

Arrangør

KFUM-Spejderne i Danmark
70102666
info@kfumspejderne.dk