Ulvehike Forår 2024

03-05-2024 16:00 til 04-05-2024 12:00

Ulve
Kom med på Ulvenes forårs-ekspedition til Egå Engsø - og prøv en nat i shelter!



Nu er det snart tid til Ulvenes forårs-hike med overnatning i shelterne ved Egå Engsø!

Fredag d. 3 maj klokken 16:00 mødes vi på Lykkegården, hvorfra vi går med fuld oppakning de 7 kilometer til shelterpladsen ved Egå Engsø.

Det betyder altså, at du skal kunne bære hele din oppakning selv ca. 7 km! Så lad være med at pakke dit grej i IKEA-poser eller lignende, og lad være med at pakke tungere, end du magter at bære! Syv kilometer er ganske langt med oppakning.

Ved ankomst til Engsøen hygger vi med bål og medbragte madpakker om aftenen, og overnatter spejder-style i shelterne. Næste morgenen spiser vi morgenmad (som lederne sørger for), pakker vores grej sammen, og går tilbage til Lykkegården, hvor dine (sikkert meget bekymrede) forældre spændte venter på at se, om du mon har overlevet strabadserne (Vi planlægger at være tilbage på Lykkegården lørdag omkring klokken 12:00).

Bliver du træt? Med garanti!
Bliver du kold? Ikke med ordentligt tøj og en god sovepose!
Bliver du våd? Nej da! Det regner stort set aldrig i maj ! :-) 
Bliver det 7 km med fuld oppakning frem og tilbage? Check!
Bliver du 10 cm højere og totalt meget sejere af at gennemføre? JEPS!

Skal du med? Selvfølgelig! Meld dig bare til! Det koster kun 40 kr!

Inden turen vil du modtage en mail med forslag til pakkeliste og et par gode råd, hvis det er første gang, du overnatter i shelter. Og hvis du har spørgsmål, er du som altid velkommen til at ringe til din spejderleder - eller sende en mail.

Mange spejderhilsner fra alle Ulvelederne i KFUM Kaløvig Gruppe!

VIGTIGT!!! I henhold til den nye persondataforordning skal vi oplyse om, at hvis du tilmelder dig dette arrangement giver du samtidigt samtykke til, at vi må vise dit navn på listen over tilmeldte. Denne liste er offentlig, og kan altså ses af enhver. Ønsker du at tilmelde dig arrangementet anonymt kan du henvende dig til din spejderleder.


Pris

Pris: 40,00

Tilmeldinger

13 tilmeldinger
Log ind for at se deltagere

Hvor

Kaløvig Gruppe
Bredevej 2A
8250 Egå
Danmark

Hvornår

Fra 03-05-2024 16:00
Til 04-05-2024 12:00

Arrangør

Kaløvig Gruppe
31343760
mikkelsteen.petersen@gmail.com