Distriktssommerlejr

27-07-2024 10:00 til 03-08-2024 13:00

Senior Bævere Ulve Juniortrop Spejdertrop
Nu er det tid for tilmelding til årets sommerlejr. Det er år i 100 år siden at der blev afholdt verdensjamboree i Danmark, faktisk på Ermelundssletten her i Gentofte Kommune. Det var den første gang hvor denne verdensspændende lejr blev holdt uden for England.

Vi skal ikke på Verdensjamboree, det er noget helt andet, men lidt af historiens vingesus får vi.

Vi skal sammen med vores nabospejdergrupper i Ermelunden Distrikt på lejr på Arresøcenteret ved Frederiksværk. Bæverne overnatter indendørs i huset, sammen med de andre jævnaldrende bævere (og bæverlederne…), mens ulve, juniorer og tropspejdere slår lejr med pioneret spisebord og overnatning i telt. Der bliver masser af sjov, lejrliv og i lejrbål, spejdervenner og bare i det hele taget en masse spejderliv.


Torsdag skal vi have et stort jubilæumsarrangement på Ermelundssletten sammen med andre spejdere (altså Det Danske Spejderkorps, ”de blå”, og De Grønne Pigespejdere og Baptistspejderne). Det er en masse aktiviteter om, hvordan de gjorde dengang for 100 år siden, og der kommer faktisk også nogle repræsentanter fra den internationale spejderorganisation (men det opdager spejderne nok ikke…)

 

Bæver, ulve og juniorer deltager mandag den 29. juli til torsdag den 1. august.
Vi starter ved Kildegårdshallen (el.lign., der kan komme ændringer), hvor vi bliver hentet i busser og kørt til lejren. Vi slutter torsdag aften ved Ermelundssletten.
Det koster 1.000 kr.

Tropspejdere og seniorer deltager lørdag den 27. juli til lørdag den 3. august.
Vi starter og slutter ved Kildegårdshallen (el.lign., der kan komme ændringer), hvor vi bliver hentet i busser og kørt til og fra lejren.
Det koster 1.500 kr.


Hvis du ikke kan komme kan du fortælle os det ved at logge ind og vælge Afbud i højre side

(det hjælper os meget, hvis I logger ind i forbindelse med tilmeldingen, øverst på siden. Det er samme login som i forbindelse med kontingent. Man kan vælge "Nulstil adgangskode" og få sendt kode pr. e-mail. Men man kan også godt tilmelde sig uden, for det vigtigste er trods alt tilmeldingen...).

Der kommer mere information når vi kommer lidt nærmere, pakkeliste osv. Har I spørgsmål, bekymringer, eller bare noget der ikke virker, så er I velkomne til at kontakte os
(enhedslederne eller mail@kragefolket.dk ).


Vi håber på stor tilslutning og glæder os.


Pris

Pris: 0,00

Tilmeldinger

41 tilmeldinger
Log ind for at se deltagere

Hvor

Hellerup Gruppe
Margrethevej 9
2900 Hellerup
Danmark

Hvornår

Fra 27-07-2024 10:00
Til 03-08-2024 13:00

Arrangør

Hellerup Gruppe
mail@kragefolket.dk