UlveShelterWeekend 2024

24-05-2024 19:00 til 26-05-2024 13:00

Ulve
BUSHCRAFT TUR
Vi skal på endnu en spejdertur denne gang til Arresø centeret, hvor vi også skal holde sommerlejr.
Vi skal være udenfor HELE weekenden, så vær forberedt på regnvejr.
Temaet for lejeren er bushcraft, som betyder "vildmarks færdigheder": vi skal lære at bruge vores knive og redskaber vi har med, samt lave nye værktøjer.
Vi skal sove i shelter med bål udenfor og varme soveposer indenfor.
TILMELDING SENEST 21.5 - altså om 2 uger ...

Vi mødes i ungdomsgården d. 24 maj kl 19 og er hjemme igen søndag d. 26 maj kl 13. Spejderen skal have spist, inden de møder fredag aften.

Vi skal til Arresøcenteret: Auderød Byvej 4, 3300 Frederiksværk. Lejrens nødtelefon (Kristoffer) +45 20850523

Vi skal lave en masse lækker mad, som spejderne nok aldrig har prøvet at lave før og tage et par mærker. Den første aften (fredag nat) sover vi i shelter med bål udenfor. 

Anden aften (lørdag nat) skal ulvene, hvis det er fremragende vejr, selv bygge deres shelter. Vi anbefaler derfor at pakke varmt tøj, som skiundertøj eller andet varmt tøj, som spejderen kan have på, hvis temperatuen falder. Normalt nattøj er ikke nok, når man sover i shelter, da kold luft hele tiden kan komme ind, i modsætning til et telt, hvor teltet bliver holdt varmt. Vi pakker et par ekstra soveposer, hvis spejderen kommer til at fryse om natten.


Et ønske fra Kristoffer og Andreas er, at spejderen denne gang tager sit eget bestik med. Man kan købe et ganske fint spisesæt i spejdersport i Lyngby til 109 kr. Link findes længere nede på invitationen.Husk også at få kniv, gaffel og ske med hjemmefra, ellers kan det købes i samme butik. Vi har også noget ekstra med hjemmefra. 


Pakkeliste:
Sovepose & Liggeunderlag 
Skiundertøj 
Spise sæt, Kop og drikkedunk
Lommelygte med opladt batteri
Jakke + regnbukser
Spejder dolk eller kniv
Ekstra tøj & Spejder uniform + tørklæde
Tandbørste + tandpasta
Gode sko som spejderen kan gå i (dog ikke gummi støvler)
2-3 par tøre sokker


Vi anbefaler på det kraftigste at spejderen SELV er med til at pakke sin taske. Så har de en bedre ide til hvad de selv har med. Spejderen skal pakke sine ting i en taske som de selv kan bære og pakke. 

Hvis man ikke har en rygsæk kan man købe en 50L  eller låne en fra Vangede ugen inden. Vi skal sove udenfor så skal spejderen kun pakke i én taske (som ikke er en kuffert).

Telefoner mm skal IKKE medbringes, da vi sover udenfor, hvor ting nemt kan forsvinde. Der er heller ikke mobil dækning på centeret. 


Spørgsmål stiles på mail til Kristoffer krismarnoe@gmail.com


Link til spisesæt https://www.spejdersport.dk/wildo-camp-a-box-basic-biobased-spisesaet-groen?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwxLKxBhA7EiwAXO0R0J9crwVW1RXVmziGfFNFusFFxo-M5-jcP0ELW802vdoJOyMVzpI0axoC7TYQAvD_BwE


En anbefaling hvis spejderen ønsker deres egen ryksæk så kan en 50L fra Asivik bruges. De koster omkring 800 kr, og vil give spejderen mange glæder i fremtiden, når spejderen rykker op til Troppen eller skal med på andre ulve.

Soveposehylster og taske (eller store, kraftige, gennemsigtige plastposer) skal alle være så store, at ulven selv kan pakke (prøv selv derhjemme) uden at lederne skal bruge tid på at pakke børnebagage. 

Husk at orientere lederne om evt. specielle hensyn: sengevædning, piller, allergi, hjemve osv.

Med stor Vangedehilsen, Flokstaben


Pris

Pris: 250,00

Hvor

Arresøcentret
Auderød Byvej 4
3300 Frederiksværk
Danmark

Hvornår

Fra 24-05-2024 19:00
Til 26-05-2024 13:00

Arrangør

Vangede Gruppe
Kristoffer Marnø
39680364
20850523
krismarnoe@gmail.com