CLANEN TAGER TIL IRLAND 2025

04-07-2025 10:00 til 12-07-2025 13:30

Clan Drummond (Rovere)

Så er der tilmelding til næste års clansommerlejr og turen går til IRLAND. Vi håber på at skulle rundt og se en masse natur, opleve irsk kultur og forhåbentlig skabe kontakt til irske spejdere. Detaljerne for turen og hvor vi præcis skal hen i Irland er ikke besluttet endnu, dog er det vigtigt, at vi allerede nu for fastlagt hvor mange vi skal afsted, da resten afhænger af hvor billigt vi kan få flybilletterne derovre. Bemærk, at hvis du tilmelder dig og vi køber flybilletterne, så binder du dig til betaling af denne. Vi forventer at prisen på flybillet bliver omtrent 2000kr. Vi anbefaler, at alle tegner en rejseforsikring/afbestillingsforsikring til at dække evt. uventet sygdom mm. (Vi skal nok indmelde rejsen til korpset, men denne forsikring dækker kun ulykke: "Korpsets kollektive ulykkesforsikring dækker skader som deltagerne måtte pådrage sig som følge af uheld. Det gælder også når aktiviteterne er det som betegnes som farlig sport. Det kan være klatring, riverrafting eller paragliding.") 

Tilmeldingsfristen er allerede 2. oktober, så meld jer hellere til nu end senere.

FLYREJSE: Vi ved nu, at vi forventer at tage et fly fredag morgen (4/7) og være hjemme lørdag (12/7), så de enheder som ønsker at tage på sommerlejr i uge 29 har muligheden for dette. Dog undersøger vi stadig +/-1 dag, så skriv i din tilmelding, hvis du ikke kan rejse på dagene som ligger op til eller derefter, hvorpå du ikke kan rejse. Hvis tilfældet er ude, så forsøger vi at tænke en løsning ind på hvordan folk kan komme en dag senere/komme hjem før. 


PRIS: Vi forventer, at prisen på turen kommer til at koste 4000 KR (+/- 500 kr). Vi regner med at komme med en endelig pris i løbet af efteråret, da vi vil se om vi kan få lidt indtejning ind som tidligere. Derfor forventer vi også, at alle deltagere vil hjælpe med dette. Hvis prisen bliver 4000 kr, som ventet så regner vi med at have to ekstra tilmeldinger en omkring jul og en i foråret næste år på 1500kr hver. 


AKTIVITETER: Alt afhængig af de andre udgifter, så håber vi på at planlægge en masse fede aktiviteter rundt omkring i Irland. Vi aftaler nærmere og holder en inspirationsaften senere på året, når flybilletterne er kommet på plads. Planen pt er at have flere planlagte og fællesaktiviteter end vi havde i Schweiz. Dette afhænger igen af budgettet. Hvis vi ender med at tage til destinationer, hvor der ikke er planlagt betalt aktivitet, så vil vi forsøge os at sikre os, at der minimum er 1 gratis aktivitet pr destination.


TRANSPORT: Vi har et håb om at kunne leje en form for bil/minibus i noget af turen, hvis økonomien vil os det. Derfor må du gerne overveje nu om du vil have lyst til at være chauffør. Hvis vi ikke kan finde nok chauffører, så finder vi en anden måde at komme rundt på. Chaufførerne skal helst være 25 år eller derovre, men hvis du er under 25, så skriv endelig gerne- så regner vi på om det kan lade sig gøre. 


PÅHÆNG: Juntaen har besluttet at man som deltagende clanmedlem gerne må tilmelde sig med ét påhæng, som partner/kæreste. Er disse ikke medlemmer i korpset i forvejen, skal man skrive til Cecilie Laursen på mail (celindegaard@gmail.com). Medlemmer af korpset kan tilmelde sig via medlemsservice. Juntaen har besluttet, at eventuel funding eller indkomst via gruppen ikke kan dække partners betaling - derfor kan prisen for deltagelse som partner ende med at blive mere end de resterende deltageres. Maks 5000kr, men vi forventer en lavere pris. 


VIDERE PLANLÆGNING: Efter første tilmelding er afklaret, vil juntaen lave en plan for den videre planlægning og koordinering. Dette vil alle tilmeldte selvfølgelig blive holdt orienteret om. Vi forventer, at vi laver en aften snarest hvor alle deltagende kan komme med idéer, ønsker og vi sammen kan have en forventningsafstemning. 




Pris

Pris: 1.000,00

Hvor

Strandboerne - Vallensbæk Gruppe
Rendsagervej 3
2625 Vallensbæk
Danmark

Hvornår

Fra 04-07-2025 10:00
Til 12-07-2025 13:30

Arrangør

Strandboerne - Vallensbæk Gruppe
kass@strandboerne.dk